در مقاله راه حل هوآوی برای غلبه بر تحریم ها قصد داریم تا شما را از علت حذف برند این شرکت از روی محصولاتش آگاه کنیم.
هواوی بعد از گذشت بیش از دو سال از آغاز تحریم ها توسط ایالات متحده، به دنبال راه حل جدیدی برای غلبه بر تحریم هاست و در این راستا قصد دارد مجوز طراحی گوشی های تلفن همراه جدید خود را به دیگر شرکت های چینی واگذار کند تا بتواند بدون محدودیت و به صورت قانونی، تجهیزات موردنیاز این گوشی ها را خریداری کند.
تحریم های آمریکا، دسترسی هوآوی به شرکت سازنده تراشه های تایوان، برنامه های اندروید گوگل و مودم های بی سیم ۵G شرکت کوالکام را قطع کرد و هوآوی را برای تأمین تجهیزات موردنیاز برای ساخت گوشی های تلفن همراه هوشمند با مشکلات جدی مواجه کرد. (کوالکام یکی از شرکت هایی است که توسط ایالات متحده از تأمین قطعات برای هواوی منع شده است.)
تجارت گوشی های هوشمند غول مخابراتی چین در بحبوحه کمبود تراشه جهانی و تحریم های ایالات متحده تحت فشار فزاینده ای قرار گرفته است. در اواخر سال ۲۰۱۹ دولت ترامپ شرکت های آمریکایی را به دلیل نگرانی های امنیت ملی، از تجارت قطعات و فناوری های تراشه با هوآوی منع کرد. به همین دلیل، تولید تلفن های هوشمند هوآوی طی دو سال گذشته و پس از چندین دوره تحریم، کاهش یافت و هوآوی در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۱ از فهرست پنج فروشنده برتر گوشی های هوشمند در چین خارج شد.
هوآوی برای رهایی از ضرر و زیان ناشی از تحریمهای آمریکا و حفظ جریان نقدینگی خود، اقدامات زیادی انجام داد؛ اقداماتی از قبیل فروش زیر برند خود (Honor)، راه اندازی سرویس های نرم افزاری اختصاصی هواوی با نام HMS به عنوان جایگزین سرویس های گوگل، و تولید محصولات شبکه (دیتاسنتر، وایرلس، سوئیچ، سرور و ذخیره ساز)، محصولات مخابرات، ساعت و مچ بند هوشمند، محصولات سلامت، تلویزیون هوشمند و… اما به نظر می رسد این اقدامات کافی نبوده و هوآوی مجبور به اتخاذ تصمیم های حیاتی دیگری است.
با اجرایی شدن طرح فرار از تحریم ها و یافتن راه حلی برای فرار از عواقب اقتصادی تحریم، هوآوی احتمالاً طرح های گوشی های هوشمند خود را به شرکت های PTAC و TD Tech به فروش خواهد رساند تا شرکت های شریک، این گوشی ها را با اینترنت ۵G و سرویسهای Google راه اندازی کنند. این خبر را اولین بار Bloomberg News منتشر کرد.
آنطور که از خبرهای بلومبرگ برمیآید، هواوی در حال مذاکره با یک هولدینگ چینی تأمینکننده لوازم پستی و مخابراتی به نام PTAC است تا مجوز طراحی برخی از گوشی های جدید خود را به زیرمجموعه این هولدینگ یعنی Xnova واگذار کند تا تحریم های آمریکا را دور زده و به قطعات و چیپ ست های TSMC، مودم ۵G ، خدمات Google Mobile و دیگر اجزای موردنیاز برای ساخت گوشی های خود دست یابد.
Xnova
Xnova یک شعبه تجاری از لوازم پستی و مخابراتی چین (PTAC) است که بر تولید و فروش گوشی های هوشمند خود و همچنین دستگاه های هوآوی تمرکز دارد. PTAC به طور کلی و Xnova به طور خاص مشمول محدودیت ها و تحریم های سختگیرانه آمریکا نبوده و مجاز به همکاری با شرکت های آمریکایی هستند. این نه تنها برای فروش، بلکه برای تولید نیز از اهمیت زیادی برخوردار است.
شرکت دیگری که هوآوی برای اعطای مجوز طراحی گوشی های جدید خود، با آن در حال مذاکره و رایزنی است، شرکت تولیدکننده تجهیزات مخابراتی TD Tech نام دارد. البته شرکت هواوی هنوز هیچ بیانیه رسمی در رابطه با گمانه زنی های خود با این دو شرکت صادر نکرده است.
این راه حل پس از آن به فکر مدیران هوآوی رسید که این شرکت حدود یک سال پیش برند فرعی Honor خود را به کنسرسیومی به رهبری یک شرکت دولتی فروخت و این تجارت را از تحریم های آمریکا رها کرد و Honor اکنون قادر به خرید قطعات از تأمین کنندگان از جمله کوالکام است. این اقدام موفقیت آمیز، هواوی را تشویق کرد تا به دنبال شراکت های جدیدی برای زنده نگه داشتن کسب و کار خود باشد.
این اقدامات به عنوان راه حل هوآوی برای غلبه بر تحریم ها احتمالاً بهترین شانس این شرکت برای نجات کسب و کار گوشی های هوشمند خود از تبعات تحریم های آمریکاست.
منبع: www.bloomberg.com و www.androidauthority.com و basic-tutorials.com
دیدگاه خود را بنویسید